N

Notícies

Visita de Comexi a l’Ins Baix Empordà

El passat divendres, ens va visitar l’empresa Comexi, una empresa reconeguda a nivell internacional en la fabricació de maquinària per a la indústria de l’envasat flexible. Ens van oferir una xerrada amb la col·laboració d’un actual alumne que hi està realitzant les pràctiques en modalitat DUAL, juntament amb un tècnic electrònic i una representant de recursos humans.  Van explicar als alumnes de grau superior de Sistemes Electrotècnics i Automatitzats. Robòtica Industrial a que es dedica l’empresa i les oportunitats laborals que ofereixen així com els requisits i expectatives per als possibles candidats.

El nostre alumne, l’Albert, ens ha explicat de primera mà la seva experiència realitzant les pràctiques, on actualment està treballant en la creació d’una acadèmia per a la formació dels tècnics especialitzats en la maquinària que fabrica Comexi. Ha remarcat la importància de que els treballadors rebin una bona formació perquè l’empresa sigui més eficient.

També es va remarcar com l’empresa està al dia amb la indústria 4.0 i disposen de projectes innovadors com l’ús de realitat augmentada per a l’assistència tècnica remota.

Des de l’escola donem agraïm Comexi la profitosa xerrada

Torna