N

Notícies

Setmana de la Ciència a l’INS Baix Empordà

Del 15 al 22 de novembre, l’INS Baix Empordà celebra la Setmana de la Ciència. Per celebrar aquesta setmana el departament de ciències ha programat activitats pels diferents nivells d’ESO i Batxillerat.

Les activitats que es duran a terme aquesta setmana són:

A 1r d’ESO participaran al taller “Alquímia” on l’alumnat podrà fer una sèrie d’experiments proposats pel professorat del departament de ciències experimentals.

A 2n d’ESO faran al taller “Química Km 0” on podran practicar experiments de física i química.

A 3r d’ESO nivell privilegiat ja que gaudirà de l’experiència “Reacciona i explota” amb el conegut Dr. Josep Duran professor titular de la UdG i director de l’ICE Josep Pallach.

A 4t d’ESO podran escoltar la xerrada de “Biodiversitat urbana” a càrrec d’un Tècnic de l’Ajuntament de Palafrugell, àrea de Medi Ambient. Tractaran temes d’actualitat municipal i parlaran de com ha canviat la vegetació, per exemple del camí de ronda.

1r i 2n de batxillerat podran participar de la conferència “Volcans de pel·lícula. El rigor científic en el cinema de catàstrofes” del Dr. David Brusi, professor titular de la UdG.

Algunes de les activitats es duran a terme a la Sala d’actes del centre, mentre que la conferència a la que assistiran l’alumnat de batxillerat es farà a la Sala d’actes del Museu del Suro de Palafrugell.

 

Torna