N

Notícies

Projecte solidari Coixins del Cor

L’ACTIVITAT

Els alumnes de 4 ESO (A, B, C i D) de l’INS Baix Empordà de Palafrugell, amb la col·laboració de l’AMPA del centre, han portat a terme durant el mes d’abril i maig de 2022,  un taller de “Coixins del Cor”, un projecte solidari, amb la coordinació de la professora Pilar Valenzuela.

L’objectiu d’aquest taller és el d’elaborar uns coixins amb forma de cor, els anomenats  “Coixins dels Cors”, que s’inscriuen dins de “Projecte Micky”.  Són uns coixins en forma de cor que es donen de forma gratuïta a les pacients recent operades de càncer de mama, que es col·loquen a l’aixella i serveixen per a alleugerir els efectes de la cirurgia durant el postoperatori.

Els COIXINS DELS CORS, no es venen ni es compren, ES REGALEN.

L’activitat va ser molt ben acollida per l’alumnat de 4 ESO i es van poden confeccionar 60 coixins del cor.

Va ser un èxit total!

LLIURAMENT A L’ONCOLLIGA

El dimarts, 3 de maig de 2022, es va fer lliurament dels “Coixins del cor” per part del Director de l’INS Baix Empordà de Palafrugell , Sr. Joan Borromeo, de la professora Pilar Valenzuela  i dels alumnes de 4 ESO A, B, C i D a les representants de l’Oncolliga, Sra. Hortènsia Doporto, Sra. Laura Flórez i Sra. Pilar Castellano (aquesta última, antiga professora del nostre INS Baix Empordà).

LLIURAMENT A L’HOSPITAL COMARCAL DE PALAMÓS

El dijous, 26 de maig de 2022, El Director de l’INS Baix Empordà, Sr. Joan Borromeo, els representants dels alumnes de 4 ESO A (Kristina P.), 4 ESO B (Judith V.), 4 ESO C (Elsa M.) i 4 ESO D (Jordy Alberto C.), amb la coordinació de la professora Pilar Valenzuela, i  les representants de l’Oncolliga, Sra. Hortènsia Doporto i Sra. Laura Flórez, van lliurar a la representant de l’Hospital Comarcal de Palamós, Sra. Mònica Comadira, els “Coixins del cor” fets pels alumnes.

Els coixins arriben a l’Hospital de Palamós

Torna