N

Notícies

Premis Medi Ambient 2021

El divendres 29 d’abril es va fer l’entrega dels guardons de la XX edició dels Premis Medi Ambient per unes Escoles Verdes, organitzats per l’Associació de mares i pares d’alumnes de l’Institut Baix Empordà i el mateix institut, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palafrugell, dins del projecte d’Escoles Verdes de la Generalitat de Catalunya.

Enguany es varen lliurar els premis de les edicions dels anys 2020 i 2021.

En aquestes edicions els Premis Medi Ambient per unes Escoles Verdes van recaure en:

TREBALL DE RECERCA EDICIÓ DEL 2021

  •  – 1r premi de treball de recerca pel treball Comportament dels organismes bentònics del fons marí de Palamós d’en Josep Saurina del Hoyo de l’Institut INS Palamós, dotat amb 500€.

  • – 2n premi de treball de recerca, per l’Anàlisi comparativa de l’afectació dels microplàstics i bioplàstics a un tipus determinat de planta; la dacsa (Zea Mays), i comprovació de la capacitat biodegradadora del bacteri Pseudomans Putida, de Marc Puig Tornero i Dima Belil Bruach de l’Institut de Vacarisses que va rebre una tauleta tàctil valorada en més de 200€.

 

TREBALL DE RECERCA EDICIÓ DEL 2020

  • 1r premi de treball de recerca pel treball Energia … a partir de purins de porc? d’en Pol Rull Alibés de l’Institut INS Bosc de la Coma d’Olot, dotat amb 500€.

  • – 2n premi de treball de recerca, Estudi de la presència de microplàstics en peixos i vivalves d’Èric Miras Brea i Luay Akrari Bouyardane  de l’Institut Joan Oró de Martorell, que va rebre una tauleta tàctil valorada en més de 200€.

CONCURS FOTOGRÀFIC

  • 1r premi de fotografia per Lucia Carrillo Rodriguez premiada per la fotografia anomenada “Les illes formigues”
  • 2n premi per Oria Tor Mas per la fotografia titulada “Els agalans”
  • 3r premi per Hector Alberca Martínez per la fotografia titulada “Roca foradada”

L’objectiu d’aquests guardons és promoure l’educació en valors ambientals a les escoles i de motivar als joves a estudiar i investigar el nostre entorn ambiental i els seus canvis.

Veure l’enregistrament de l’acte de lliurament

Torna