N

Notícies

Agraïment a Brandis Torres des de l’Institut Baix Empordà

Des d’aquí, els alumnes i professors de cicle formatiu de grau mig de 2n de serveis de restauració de l’institut voldríem mostrar el nostre més sincer agraïment a la marca de vins i criança de brandis Torres per la seva col·laboració en el producte de la recepte dels ingredients del còctel inèdit de l’alumne Mourad El Krichi pel XXXIV Concurs de cocteleria per a joves professionals: Trofeu de l’Hospitalet, concurs en el qual es celebrarà el proper 22 d’Abril. I volem aprofitar per introduir-vos en la seva història com a empresa.

La família Torres s’ha dedicar a crear una infinitat de vins i brandis selectes en la paisatgística, rural i tradicional terra vinícola de Vilafranca del Penedès des del segle XVII, constituint una gran història d’èxit que no ha deixat d’evolucionar dia a dia.

A dia d’avui, Torres és una marca líder en els sectors de vi i brandi de primeríssima qualitat; a part d’això ocupa un lloc destacat dins el disseny i la comunicació de la cultura del vi i el brandi. La firma s’ha forjat gràcies al benestar de la seva gent, el progrés eficaç de la societat i la preservació de l’entorn que tanmateix l’abasteix d’un producte de qualitat.

Per acabar, m’agradaria escriure quatre paraules sobre el conegut i prestigiós brandi Torres 15 un dels possibles ingredients en el còctel inèdit del proper Concurs de cocteleria per a joves professionals: Trofeu de l’Hospitalet ” . Es tracta un vellíssim brandi d’un color topazi fosc, amb nobles reflexos d’or vell. Ens aporta un aroma intens i exhibeix un viu bouquet amb càlides notes d’espècies (canyella i vainilla).

Torna