N

Notícies

Premis Medi Ambient 2019

El divendres 26 d’abril es va fer l’entrega dels guardons de la XVIII edició dels Premis Medi Ambient per unes Escoles Verdes, organitzats per l’Associació de mares i pares d’alumnes de l’Institut Baix Empordà i el mateix institut, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palafrugell, dins del projecte d’Escoles Verdes de la Generalitat de Catalunya.

Els Premis Medi Ambient per unes Escoles Verdes van recaure en:

TREBALL DE RECERCA

  •  – 1r premi de treball de recerca pel treball Herbicida sota sospita (Anàlisi imparcial i no interessada dels riscos associats a l’ús agrícola del Glifosat), d’Eduard Garrabou i Benet de l’Institut Antoni Torroja de Cervera (Lleida), dotat amb 500€.
  • – 2n premi de treball de recerca, per Estudi de poblacions de Phytolacca americana (abundància, extensió i evolució en el municipi d’Arbúcies), d’Anna Canals Moré de l’Institut Montsoriu d’Arbúcies, que va rebre una tauleta tàctil valorada en més de 200€.

CONCURS FOTOGRÀFIC

  •  – 1r premi de fotografia per Primavera de Queralt Negre Frigola del CEIP Sant Gabriel de Torroella de Montgrí, premiada amb una càmera digital.

L’objectiu d’aquests guardons és promoure l’educació en valors ambientals a les escoles i de motivar als joves a estudiar i investigar el nostre entorn ambiental i els seus canvis.

En concret, la planificació i organització d’aquesta divuitena entrega de premis va ser a càrrec dels alumnes de 2n curs de CFGS de Guia, Informació i Assistència Turística de l’Institut Baix Empordà, dins del mòdul de Protocol i RRPP guiats per la seva professora de turisme Cristina Lora.

Torna