N

Notícies

Jornada de vins per als alumnes del cicle de Restauració

El 8 de gener, els alumnes del cicle de Restauració, de l’Escola d’Hostaleria de l’INS Baix Empordà van participar en una jornada per tal d’aprofundir en la ciència i tècnica de l’enologia.

La visita consistia en una primera visita al Celler Mas Eugeni de Calonge, una visita a l’Institut Català del Suro i, finalment, una visita a l’empresa de vins i licors Grau de Palafrugell.

Al Celler Mas Eugeni vam aprendre sobre la vinya i la seva cura, com a font de matèria primera del vi, i sobre el procés d’elaboració, tractament i conservació del vi fins arribar a taula. Durant la nostra visita a l’Institut Català del Suro, ens van parlar sobre la importància del suro i la seva qualitat en la percepció d’un bon vi. Finalment, vam visitar l’empresa de vins i licors Grau on ens van mostrar les seves instal·lacions: el magatzem climatitzat, la botiga d’articles, la vinoteca, el bar vinateria i la sala de tast.

Torna