#insbaixempordaacasa

Activitats durant el confinament d’ESO

Durant el confinament tot el professorat de l’INS Baix Empordà ha treballat dur per adaptar-nos a la nova situació. Aquest tercer trimestre continuem aprenent.

Activitats a realitzar pels alumnes de l’ESO durant el tercer trimestre:

1r d’ESO

2n d’ESO

3r d’ESO

4t d’ESO

Els alumnes de l’Unitat d’Escolarització compartida (UEC), també teniu les vostres activitats al següent enllaç:

UEC

Activitats durant el confinament de batxillerat

Activitats programades durant el tercer trimestre pels alumnes d’estudis de batxillerat.

Els estudiants de batxillerat tenen les activitats següents:

Primer de batxillerat

Segon de batxillerat

El departament d’ensenyament ha penjat en obert els estudis de batxillerat de l’institut obert de Catalunya. Us deixem l’enllaç perquè tingueu un reforç.

 

Els estudis de cicles formatius de grau mitjà tenen activitats per realitzar cada setmana. Les activitats a realitzar dels diferents estudis els trobareu als següents enllaços:

Els estudis de cicles formatius de grau superior tenen activitats per realitzar cada setmana. Les activitats a realitzar dels diferents estudis els trobareu als següents enllaços:

Suport a l'alumnat i famílies

Per a totes les famílies el Departament d’Educació ofereix aquest nou espai web en el marc de la campanya #JoAprencACasa, amb l’objectiu que les famílies hi puguin trobar orientacions i propostes d’activitats d’aprenentatge per a alumnes d’educació infantil, primària i secundària.

El departament d’orientació educativa del nostre institut ofereix assessorament psicopedagògic al nostre alumnat mitjançant l’aplicació b-resol durant el confinament.  Pots comunicar-te de manera anònima si ho prefereixes o del contrari pots revelar la teva identitat. Si tens algun problema durant el confinament tenim un equip de professionals que poden ajudar-te.

Baixa’t l’aplicació gratuita per Play Store o Apple Store.

Segueix els pasos que mostrem en aquesta imatge.

Si vols contactar amb nosaltres o amb qualsevol professor no dubtis i utilitza la nostre plataforma ieduca. També pots fer servir el nostre canal de comunicació amb l’aplicació TokApp en Play Store o en Apple Store.