N

Notícies

2n premi en el concurs de cocteleria

Un alumne del Grau Mitjà de Serveis de Restauració, Cuina i Gastronomia de l’Institut Baix Empordà de Palafrugell va ser premiat amb el segon lloc en un prestigiós concurs de cocteleria organitzat per la firma francesa de xarops Monin.

L’Álvaro Jabalera va competir amb vuit escoles d’hosteleria catalanes. Dels nou participants, l’escollit representaria a Catalunya en el campionat estatal.

L’Álvaro va d’elaborar juntament amb el seu professor un còctel sense alcohol i un altre amb alcohol. A la primera fase va presentar una mescla de xarop de plàtan i purè de kiwi Monin, tot això complementat amb escuma de suc de taronja. Més endavant va fer un elaborat a base de bitter dolç Monin, Ginebra Tanqueray i vermut vermell Miró. El còctel estava maridat amb una tapa i l’Empordà va ser la inspiració per crear-la juntament amb els companys de pastisseria.

Més informació a la notícia publicada a TV COSTABRAVA.

Torna