N

Notícies

Xerrades de sensibilització sobre residus i compostatge

Al mes de Gener i a principis de Febrer, l’alumnat de la matèria d’Expressió Oral d’escoles verdes del grup de 3r C ha preparat una presentació sobre la gestió i la separació dels residus d’envasos, paper i vidre i sobretot la dels residus orgànics del centre.

Els objectius d’aquesta presentació han estat informar i sensibilitzar a l’alumnat dels cicles de cuina, gastronomia i serveis de restauració de la importància de la correcta separació dels residus.

També es va mostrar el compostador del centre amb la intenció de reiniciar el seu funcionament i es va explicar com calia abocar els residus per tal que hi hagués un compostatge correcte.

L’explicació l’han fet un grup de sis alumnes, que amb molta cura i il.lusió, a banda de la presentació, també han elaborat una infografia on es descriuen els residus apropiats que es poden compostar (imatge de l’esquerra).

Per altra banda, l’alumnat dels cicles de cuina i restauració ha agraït la xerrada amb un pa de pessic boníssim per tota la classe de 3r C.

Una experiència molt enriquidora pe tots els grups.

Esperem que amb aquesta mini formació tinguem una millor gestió dels residus i puguem  iniciar un compostatge circular a l’institut!!

 

Torna