PFI PTT AUXILIAR D’HOTELERIA, CUINA I SERVEIS EN LA RESTAURACIÓ
Primer trimestre curs 2020-2021

Durant aquest primer trimestre, l’alumnat del PFI PTT d’Auxiliar d’Hoteleria, cuina i serveis en la restauració ha realitzat un microprojecte anomenat “Nadal Connectat” a través del qual els alumnes han pogut adquirir les competències a nivell general i professional de manera motivadora  i transversal.

En el microprojecte hem treballat conjuntament amb l’alumnat dels perfils de Jardineria i Vendes.

Hem creat un Blog anomenat “Nadal Connectat” on hi ha penjades tot d’idees nadalenques relacionades amb la formació específica d’Hoteleria amb l’objectiu de plasmar la feina feta durant aquest primer trimestre.

https://connectanadalptt.blogspot.com/

Referent als Serveis en Restauració:

Muntatge de taules per les celebracions i explicació dels menús segons els diferents muntatges, plecs de tovallons amb simbologia nadalenca i decoració de taules.

Muntatge de taules de Nadal: https://vimeo.com/485909133

Referent a Cuina:

Elaboració de receptes d’entrants: Canelons de Nadal, Bisqué de Marisc i Sopa de Galets.

Elaboració de receptes de plats principals: Pollastre amb llagostins i Carn d’Olla.

Elaboració de receptes de postres: Galetes de mantega, Tronc de Nadal i Tortell de Reis.

Vimeo:

Tortell de reis telemàtic: https://vimeo.com/485898384

Galetes de mantega: https://vimeo.com/485904645

Paral.lelament hem volgut participar en el projecte solidari “La Marató de Tv3” i aquest ha sigut el resultat! 

Molt bona feina alumnat!!!

https://www.tvcostabrava.com/xavier-marti/societat/educacio-/ptts-connectats-contra-coronavirus