N

Notícies

Festa de graduació dels cicles formatius de l’INS Baix Empordà promoció 2020-2022

El passat dijous 26 de maig al Teatre Municipal de Palafrugell es va realitzar el 1r acte de graduació dels Cicles Formatius del centre. L’organització va anar a càrrec de l’alumnat de Gestió d’Allotjaments Turístics en el marc del mòdul d’esdeveniments.

Un acte on hi van assistir les 5 famílies dels Cicles Formatius d’administratiu, automoció, electricitat, indústries alimentàries i hoteleria i turisme; amb una representació de 9 Cicles Formatius tant de grau mitjà com de grau superior. L’esdeveniment aplegà uns 100 alumnes i una important representació del professorat, familiars i amics de l’alumnat. En total, uns 350 assistents van poder gaudir-ne.

Va obrir l’acte el director, Joan Manuel Borromeo, en un discurs en el què va destacar que era la primera vegada que es feia l’acte i la joia que feia el reconeixement per a l’alumnat de cicles i en destacava la importància del procés educatiu i la projecció que els espera en un futur al món laboral.

Durant la festa, es va poder gaudir de les actuacions musicals d’alumnes del nostre institut, d’ESO i Batxillerat. El duet musical “Pa i Sucre” format per l’Alba Arbonés (2n ESO) i en Gerard Morera (1r ESO) així com l’Ivana Cross (Batxillerat) i en Marc Serra ambdós grups, elles a la veu i ells la guitarra. Aquest esdeveniment va tenir com a col·laboradors Magda Floristes que va guarnir l’escenari amb els tocs verds, i els birrets el material gentilesa de Cork 2000 van donar un toc d’originalitat i vinculació a la població de Palafrugell. Les lletres de graduació fetes pels organitzadors, van donar un toc d’originalitat a l’escenari.

En les entregues de l’orla, els tutors van adreçar unes paraules a l’alumnat, i aquest va fer el mateix amb els seus professors, amb agraïments i algunes anècdotes que van despertar els somriures dels assistents, professorat així com de familiars i amics de l’alumnat que es graduava.

Per acabar, l’alumnat de Gestió d’Allotjaments Turístics va tancar l’acte amb un missatge d’esperança i optimisme del futur que els han donat els diferents estudis.

Perquè com deia Miquel Martí Pol!! Tot està per fer i tot és possible.

I amb l’esperança que aquest sigui el primer de molts actes de graduació de cicles.

Veure galeria d’imatges  (Google Fotos)

Torna