N

Notícies

Festa de comiat de la promoció 2020-22 de Batxillerat

El proppassat divendres 13 de maig, la sala d’Actes del nostre centre es va tornar a vestir de gala per celebrar la graduació de la promoció 2020-2022 de Batxillerat.

L’acte va estar conduït per alumnes de 1r de Batxillerat, que van presentar l’esdeveniment amb un text acurat i ben treballat.

Va obrir l’acte el director, Joan Manuel Borromeo, amb un discurs en què destacava la importància del procés educatiu i la futura projecció d’un alumnat a qui se li obre un futur esperançador.

Durant l’acte, vam poder gaudir de l’actuació en directe de l’alumna Ivana Cross a la veu, amb un acompanyament de guitarra que van emocionar el públic assistent, així com també del discurs dels representants d’ambdós grups, en què van mostrar el seu més sincer agraïment a bona part del professorat que els ha acompanyat durant el seu procés educatiu, i també una bona dosi d’anècdotes amb què van emocionar i divertir alhora els assistents a l’acte.

Per acabar la celebració, al restaurant escola Cap Roig, l’equip de Cuina va oferir una degustació de productes per a la comunitat educativa allà representada, que va servir per acomiadar de manera més personal un alumnat a qui des de tot l’equip que formem l’INS Baix Empordà els desitgem tota la sort del món en el seu nou viatge.

Galeria d’imatges d’aquest acte (150 fotografies a Google Fotos)

Torna