N

Notícies

El nostre institut participa a la trobada de Comitès Ambientals d’alumnes del Baix Empordà

El passat dimarts, dia 26 d’Abril, l’institut Baix Empordà va participar a la trobada de Comitès Ambientals del Baix Empordà que es va celebrar a l’espai d’interès natural de Castell-Cap Roig.
En aquesta trobada ha participat alumnat de l’INS Baix Empordà, l’INS Frederic Martí, l’INS la Sureda de Palafrugell, l’Escola Vedruna de Palamós i l’INS Puig Cargol de Sant Antoni de Calonge i en total han estat 90 alumnes aproximadament de tots els centres esmentats.
Des de l’INS Baix Empordà, l’alumnat participant ha estat el de la classe de 3r ESO A realitzant diverses tasques entorn de la zona d’alzinar de l’espai i de la zona dunar. Les tasques de la zona d’alzinar van ser: neteja de petits residus i portar-los a la taula on es va fer la classificació amb el suport de l’ACR (Agència Catalana de Residus) usant l’aplicació Literati, plantació de plançons d’alzina, col·locació de caixes niu, extracció de flora invasora, recol·locació de pals i cordes i reposició adhesius a les papereres. A la zona dunar, les tasques a realitzar van ser: neteja de petits residus, plantació de lliri de mar /tamarius, manteniment de cartellera, extracció de flora invasora (Yuka, artèmia, figuera de moro), recol·locació de pals i cordes i reposició d’adhesius de les papereres.
El desplaçament en bicicleta fins a la platja de Castell i l’intercanvi d’experiències entre l’alumnat de diferents centres juntament amb el bon clima i l’entorn natural, han propiciat a que hagi estat un matí molt molt enriquidor.

Torna