Notícies
1a Edició dels Gastrodays
Del 9 al 13 de gener els departaments d’Hoteleria i Turisme i Indústries Alimentàries varen organitzar les següents activitats:
– Elaboració i formació de còctels, batuts i decoració amb xarops Monin, a càrrec d’Irene de l’empresa OTC Group.
– Emprenedoria i experiència en hoteleria a la Costa Brava a càrrec de Narcís Caner de Fonda Caner.
– Demostració pràctica, cuinem amb en Tomàs Brull de La Cala Taverna.
– Elaboracions d’obrador, pans i altres masses. Patrocinat per Comercial Sarrats, llevats i millorants Girona.
– Esmolat de ganivets amb pedra, les eines en les millors condicions a càrrec de Ramón d’UTSET 1894.
– Coneixem l’entorn i les tradicions. Museu del Suro de Palafrugell.
– Pràctica de pastisseria, explorant la creativitat amb Casto Roldán.
– Ponència sobre la vinculació de la carta amb el territori a càrrec del xef Adrià Rubio del restaurant gastronòmic L’Eixida.
– Bodega Portell, la viticultura de la D.O. Conca de Barberà.
– Can Bech, l’elaboració de fruites en almívar, melmelades i salses gourmet.
– Classe magistral de combinats i cocteleria de Royal Bliss a càrrec de Jordi Castany del grup Coca-Cola.
– Pràctica d’elaboració del cafè exprés, emulsió de la llet per latte-art i formació dels cafès d’especialitat de filtre a càrrec de la barista l’Imma Vila de Cafès Cornellà.
– Producte, territori i coherència a la cuina. Tayaimgut.