N

Notícies

1a Edició dels Gastrodays

Del 9 al 13 de gener els departaments d’Hoteleria i Turisme i Indústries Alimentàries varen organitzar les següents activitats:

 – Elaboració i formació de còctels, batuts i decoració amb xarops Monin, a càrrec d’Irene de l’empresa OTC Group.

– Emprenedoria i experiència en hoteleria a la Costa Brava a càrrec de Narcís Caner de Fonda Caner.

– Demostració pràctica, cuinem amb en Tomàs Brull de La Cala Taverna.

– Elaboracions d’obrador, pans i altres masses. Patrocinat per Comercial Sarrats, llevats i millorants Girona.

– Esmolat de ganivets amb pedra, les eines en les millors condicions a càrrec de Ramón d’UTSET 1894.

– Coneixem l’entorn i les tradicions. Museu del Suro de Palafrugell.

– Pràctica de pastisseria, explorant la creativitat amb Casto Roldán.

– Ponència sobre la vinculació de la carta amb el territori a càrrec del xef Adrià Rubio del restaurant gastronòmic L’Eixida.

– Bodega Portell, la viticultura de la D.O. Conca de Barberà.

– Can Bech, l’elaboració de fruites en almívar, melmelades i salses gourmet.

– Classe magistral de combinats i cocteleria de Royal Bliss a càrrec de Jordi Castany del grup Coca-Cola.

– Pràctica d’elaboració del cafè exprés, emulsió de la llet per latte-art i formació dels cafès d’especialitat de filtre a càrrec de la barista l’Imma Vila de Cafès Cornellà.

– Producte, territori i coherència a la cuina. Tayaimgut.

Torna