TRANSPORT ESCOLAR

Informació pel curs 2019-2020

Com cada any, aquest l’alumnat podrà utilitzar el servei de transport escolar si hi ha suficients places lliures en els autocars de les rutes establertes per a l’alumnat d’educació obligatòria, tanmateix haurà de pagar un import íntegre/curs escolar, independentment del nombre de dies d’ús del servei. En l’enllaç trobareu la carta informativa: +info.

Informació Consell Comarcal

Podeu consultar tota la informació a la web del Consell Comarcal.

 

Informació del Consell Comarcal sobre el dret d’ús de transport escolar dels alumnes d’estudis post-obligatoris:

Benvolguts/udes,

Com cada any, els alumnes que cursin batxillerat o cicles formatius podran utilitzar el servei de transport escolar si hi ha suficients places lliures en els autocars de les rutes establertes per als alumnes d’educació obligatòria, tanmateix hauran de pagar un import íntegre/curs escolar, independentment del nombre de dies d’ús del servei.

Per tal de gestionar aquesta demanda, els alumnes interessats a sol·licitar aquest servei per al curs escolar 2019-2020 podran presentar la sol·licitud de transport, a partir de l’1 de juliol, a:

– Oficina de Registre del Consell Comarcal del Baix Empordà (c. Tarongers, 12 de la Bisbal d’Empordà) de 9 a 14 h de dilluns a divendres.

– Seu electrònica del Consell Comarcal del Baix Empordà. En aquest cas, caldrà emplenar la instància general que figura a l’apartat de tràmits i adjuntar la sol·licitud de transport escanejada degudament emplenada i signada, juntament amb la fotografia de l’alumne/a. L’accés a la seu electrònica, apartat de tràmits, s’ha de fer a través de l’enllaç següent: https://ccbem.eadministracio.cat/dossier. Una vegada hi hàgiu accedit, caldrà identificar-se amb certificat digital, omplir els formularis amb les dades personals i adjuntar els documents requerits.

– Per correu ordinari. La sol·licitud del servei es pot descarregar del web del Consell Comarcal www.baixemporda.cat/ensenyament, a l’apartat de documentació del transport escolar de batxillerat i cicles formatius.

Les sol·licituds que arribin abans de l’1 de juliol no es tindran en compte. Es consideraran com si no s’haguessin formalitzat. Durant els dos últims dies del mes de setembre, s’informarà les persones sol·licitants si disposen o no de plaça per poder utilitzar el servei a partir del mes d’octubre. Aquesta comunicació es farà a través d’SMS. Us recordem que el Consell Comarcal del Baix Empordà podrà posposar l’autorització a fer ús del servei a l’espera de concretar les places vacants a cada ruta i, per tant, l’alumne en podrà fer ús només quan ho autoritzi el Consell Comarcal. Les places lliures s’adjudicaran per rigorós ordre d’entrada al Registre general del Consell Comarcal a partir de l’1 de juliol. Per a qualsevol aclariment, podeu posar-vos en contacte amb l’Àrea d’Ensenyament al telèfon 972 64 55 59. L’horari d’atenció de l’Àrea és de 9 a 14 h, de dimarts a divendres. Cordialment, Àrea d’Ensenyament Consell Comarcal del Baix Empordà

Rutes

RUTA 18: Pals – Torrent – Llofriu
RUTA 19: Pals – Regencós – Esclanyà
RUTA 20: Mont-ras
RUTA 21: Begur (1r i 2n d’ESO)
RUTA 22: Begur (3r i 4t d’ESO)