TRANSPORT ESCOLAR

Informació pel curs 2022-23

Com cada any, aquest l’alumnat podrà utilitzar el servei de transport escolar si hi ha suficients places lliures en els autocars de les rutes establertes per a l’alumnat d’educació obligatòria, tanmateix haurà de pagar un import íntegre/curs escolar, independentment del nombre de dies d’ús del servei. En l’enllaç trobareu més informació: +info.

Informació Consell Comarcal

Podeu consultar tota la informació al web del Consell Comarcal.

Informació del Consell Comarcal sobre el dret d’ús de transport escolar dels alumnes d’estudis post-obligatoris:

Benvolguts/udes,

Com cada any, els alumnes que cursin batxillerat o cicles formatius podran utilitzar el servei de transport escolar si hi ha suficients places lliures en els autocars de les rutes establertes per als alumnes d’educació obligatòria, tanmateix hauran de pagar un import íntegre/curs escolar, independentment del nombre de dies d’ús del servei.

Preus i sistema de cobrament del servei de transport escolar no obligatori – curs 2022-2023

Per tal de gestionar aquesta demanda, els alumnes interessats a sol·licitar aquest servei per al curs escolar podran presentar la sol·licitud de transport de manera telemàtica a:

https://www.baixemporda.cat/ca/carta-de-serveis/ensenyament/transport-escolar/

Rutes

A continuació podeu consultar els horaris i les parades de les diferents rutes que corresponen al nostre institut (web del Consell Comarcal)

Rutes 18, 19, 20 i 21

RUTA 18: Pals – Torrent – Llofriu
RUTA 19: Pals – Regencós – Esclanyà
RUTA 20: Mont-ras
RUTA 21: Begur