N

Notícies

PFI PTT AUXILIAR DE VIVERS I JARDINS Tercer trimestre curs 2020-2021

PFI PTT AUXILIAR DE VIVERS I JARDINS
Tercer trimestre curs 2020-2021

Aquest trimestre hem realitzat el projecte integrat que s’ha basat en la realització d’una instal·lació en motiu de flors i violes.

Una instal·lació en motiu del Do Re Mi Fan Flors de Calonge que girava entorn la temàtica de l’amor i hem aprofitat per reflexionar sobre aquest tema participant de tres sessions del programa Revoluciona el Gènere on hem parlat de com volem que siguin les relacions, els estereotips, la violència masclista…

Però el que volem destacar és la formació complementària que hem realitzat sobre les plantes invasores. Hem après la diferència entre plantes autòctones i al·lòctones i el motiu pel qual algunes espècies al·lòctones es consideren invasores. Hem après quines plantes invasores tenim al nostres entorn i per quines plantes autòctones les podem substituir. També hem contribuït a eliminar plantes invasores (canyes i figues de moro) de dues zones de Palafrugell i hem dissenyat dos projectes perquè els puguin executar l’alumnat del curs vinent i així seguir fent incidència en aquest tema, ja que considerem que com a futurs jardiners/es hem de promoure la plantació de plantes autòctones i saber com eliminar les plantes invasores.

La rogeta intenta combatre la invasió de la figuera de moro


Ens adonem que si no coneixem les plantes autòctones, com el fonoll marí, ens poden passar desapercebudes o pensar que són “males herbes”.

Torna