PFI PTT AUXILIAR D’HOTELERIA, CUINA I SERVEIS EN LA RESTAURACIÓ
Primer trimestre curs 2021-2022
Durant aquest primer trimestre, l’alumnat del PFI PTT d ’Auxiliar d’Hoteleria, cuina i serveis en la restauració ha realitzat un microprojecte anomenat “Nadal Connectat” a través del qual els alumnes han pogut adquirir les competències a nivell general i professional de manera motivadora i transversal.
En el microprojecte hem treballat conjuntament amb l’alumnat dels perfils de Jardineria, Vendes i Serralleria.
Tots partim de la participació amb la Marató de Tv3. Cadascun dels perfils ha aportat els diferents productes elaborats per tal de fer MERCAT a la població de Palamós i Palafrugell, i així, col·laborar amb el projecte solidari que aquest any tracta sobre la “Salut Mental”.
Referent a Cuina:
Elaboració de receptes nadalenques:
- Mini Torró de Suchard
- Galetes nadalenques de mantega
- Melmelada de poma i codony
Vam elaborar un centenar de cadascun dels productes i els vam decorar amb les seves creacions i bosses decoratives. Finalment hem après a dissenyar unes boniques receptes nadalenques.
La participació de tot el grup PFI en el projecte solidari “La Marató de Tv3” ha sigut exccel.lent i i aquest ha sigut el resultat! Molt bona feina alumnat!!!