PFI PTT AUXILIAR D’HOTELERIA, CUINA I SERVEIS EN LA RESTAURACIÓ
Segon trimestre curs 2021-2022
ALUMNAT DE PFI PTT D’HOTELERIA A EXPOJOVE22 GIRONA
El dimecres dia 30 de març els alumnes del PFI PTT Palamós Palafrugell del perfil d’Auxiliar d’hoteleria, cuina i serveis de la restauració van col·laborar activament fent una demostració culinària, piruletes de fruita amb xocolata la Fira Expojove22 de Girona.
El Saló de l’Expojove22 respon a la voluntat d’aglutinar diverses opcions que permeten a l’alumnat , professorat , treballadors i persones que estan sense feina o que volen crear una empresa , a conèixer les opcions que tenen per a dissenyar el seu futur.
La paraula xocolata ve del náhuatl – la llengua parlada pels asteques – “xocolatl”, terme que designava una beguda molt energètica i vigoritzant, de fort sabor, obtinguda a partir de les llavors de cacau. En la cultura asteca, la xocolata era aliment reservat a les elits.
Suïssa, Alemanya, Irlanda i el Regne Unit, Noruega i Suècia són els països en els quals més xocolata es consumeix a l’any.
La xocolata negra és rica en nutrients beneficiosos per l’organisme i el seu consum moderat està recomanat a qualsevol edat, ja que es tracta d’una font natural d’antioxidants. La xocolata negra conté a més proteïna, carbohidrats, fibra i minerals com calci, ferro, potassi, magnesi, manganès, fòsfor, zinc i seleni.
Cada experiència és un aprenentatge significatiu !!!
Alumnat PFI PTT Palamós Palafrugell