PFI PTT AUXILIAR DE VENDES, OFICINA I ATENCIÓ AL PÚBLIC
Primer trimestre curs 2020-2021

Durant aquest primer trimestre, l’alumnat del PFI PTT d’Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic ha realitzat un microprojecte anomenat “Nadal Connectat” a través del qual els alumnes han pogut adquirir les competències a nivell general i professional de manera motivadora  i transversal.

En el microprojecte hem treballat conjuntament amb l’alumnat dels perfils de Jardineria i hoteleria.

Hem creat un Blog anomenat “Nadal Connectat” on hi ha penjades tot d’idees nadalenques relacionades amb el microprojecte.

https://connectanadalptt.blogspot.com/

 

Comunicació a través dels mitjans convencionals i xarxes socials:

Ens hem encarregat de crear el blog del projecte on mostràvem els aprenentatges dels tres perfils. Hem creat vídeos del Nadal Connectat per demanar i agrair les donacions al projecte i hem fet la part de la difusió del microprojecte.

Hem elaborat una  pàgina web per rebre les donacions econòmiques del projecte a través de la plataforma mi grano de arena.

Hem anat als mercats de Palamós i Palafrugell a muntar un estand comercial per col·laborar amb la marató de tv3 d’enguany. Obsequiant a les persones col·laboradores amb manualitats de Nadal, galetes elaborades pel perfil d’hoteleria i clauers elaborats pel perfil de jardineria.

Hem fet la difusió d’aquesta activitat a radio Palamós i ens hem posat en contacte amb tv costa brava per elaborar un reportatge fantàstic de l’activitat presentat pels nostres alumnes.

Molt orgullosos del resultat final, ha estat un projecte genial !