N

Notícies

L’èxit d’Álvaro Jabalera en el 26è Concurs de Cocteleria “Ciutat de Lleida”

El passat dijous 3 de maig, el nostre jove alumne begurenc Álvaro Jabalera va obtenir una merescuda plata en el concurs de cocteleria que se celebra anualment a la ciutat de Lleida i és organitzat per la seva escola d’hoteleria i turisme.

Durant el concurs, el jove aspirant va fer una primera prova que consistia en l’elaboració d’un còctel clàssic a l’atzar i una segona en la qual es presentava una creació inèdita fent ús d’algun dels productes de la marca patrocinadora Vichy Catalan.

En aquesta segona ocasió, l’Álvaro va presentar el còctel “Vichy Garbí”. Una beguda cítrica, brava i refrescant, elaborada amb xarop de rom Monin, suc de síndria natural, suc de llima natural, amb un toc de Vichy Catalan Lemon i finalment coronada amb una maduixa natural que aporta textura i més color al refrigeri.

La presentació del còctel “Vichy Garbí” anava acompanyada amb un espectacular vídeo que ha comptat amb el suport dels nostres alumnes de cicles d’hoteleria i turisme. Un vídeo atrevit, divertit i molt original gravat a la paisatgística platja de Calella de Palafrugell.

Per acabar, l’Álvaro, en recollir el premi, va voler dedicar unes paraules d’agraïment al nostre professor de cicles Alfons Rius, que durant aquest curs s’ha bolcat completament en l’ensenyament dels seus coneixements sobre el món de la cocteleria als alumnes de serveis de restauració.

Torna