N

Notícies

L’aiguardent “Pisco del Demonio de los Andes” arriba al Restaurant Cap Roig de l’escola per celebrar “Flors i Violes”

El passat divendres 20 d’abril, el Sr. Emili Márquez, delegat comercial d’Iberlicor a Catalunya, València i Balears, ens va donar a conèixer als alumnes de 1r de serveis de restauració i cuina la beguda peruana coneguda amb el nom de “pisco”. Ens va venir a presentar l’assortiment “Premium” de la casa “Demonio de los Andes”: “Acholado”, “Albillo” i “Quebranta”, tots ells elaborats amb diferents varietat de raïm.

El “pisco” és una beguda alcohòlica de raïm destil·lat típica de la gastronomia peruana i xilena, amb diferències pel que fa a l’elaboració. Perú i Xile se’n disputen l’origen reclamant tots dos països la D.O. d’aquest conegut aiguardent.

El Restaurant – Escola Cap Roig ha aprofitat la festivitat de “Flors i Violes” a Palafrugell per oferir un còctel de benvinguda amb els productes amb els quals el Sr. Márquez ens va obsequiar.

Per aquesta raó, aquesta setmana, el còctel de benvinguda fa servir el “Pisco del Demonio de los Andes” com a producte principal, acompanyat de xarop de flor de saüc, xarop de violeta, suc d’aranyons amb poma i un toc decoratiu floral amb pensament.

Torna