N

Notícies

Coixins dels Cors

L’alumnat de 4 ESO (grups A, B i C) de l’INS Baix Empordà de Palafrugell, amb la col·laboració de l’AMPA del centre,  durant el mes de desembre de 2019 han portat a terme un taller de “Coixins dels Cors”. Un projecte solidari, amb la coordinació de la professora Pilar Valenzuela.

L’objectiu d’aquest taller és el d’elaborar uns coixins amb forma de cor, els anomenats “Coixins dels Cors”, que s’inscriuen dins de “Projecte Micky”. Són uns coixins en forma de cor que es donen de forma gratuïta a les pacients recent operades de càncer de mama, que es col·loquen a l’aixella i serveixen per a alleugerir els efectes de la cirurgia durant el postoperatori.

Els COIXINS DELS CORS, no es venen ni es compren, ES REGALEN.

L’activitat va ser molt ben acollida per l’alumnat i es van poden confeccionar 54 coixins del cor. Va ser un èxit total!

El dimecres, 15 de gener de 2020, es va fer lliurament dels “coixins dels cors” per part del Director de l’institut, Sr. Joan Borromeu, i de l’alumnat participant. Aquests van ser entregats a la representant de l’Oncolliga, la Sra. Hortènsia Doporto.

El Director, la representant de l’AMPA de l’INS Baix Empordà, Sra. Luisa Paz, i la representant de l’Oncolliga, van lliurar els coixins a la representant de l’Hospital Comarcal de Palamós, Sra. Cristina Romagosa.

Torna